26 Aralık 2008 Cuma

System Center Service Manager Beta 1


Microsoft System Center ailesine son olarak katılan Service Manager'ın Beta 1'i yayınlandı.Aşağıdaki linkten indirilebilir.


25 Aralık 2008 Perşembe

Security Process Map


Microsoft'un IT Profesyonelleri için hazırldığı,sistem güvenliği ve değerlendirmelerinin yapılabileceği,birçok arkadaşımız için rehber olacak siteye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

23 Aralık 2008 Salı

Windows Essential Business Server 2008 Standard Trial


Windows Essential Business Server 2008, orta ölçekli işletmeler için özel olarak tasarlanmış ve ücretlendirilmiş, hepsi bir arada tümleşik çoklu sunucu teknolojisine sahip bir yazılımdır. Windows Essential Business Server yüksek seviyede güvenli bir altyapı için gerekli olan teknolojiyi sunar.

Windows Server 2008 tarafından geliştirilen bu teknoloji; yönetim, iletişim ve güvenlik yazılımı özelliklerini, BT denetimi sayesinde daha etkili ve kolay bir şekilde kullanılmasını sağlamak amacıyla tasarlanmış tek tümleşik sunucuda toplar.

Windows Essential Business Server daha az zaman ve para ile daha fazla üretimin yapılmasına imkân tanımak amacıyla, işletmenin dönüştürülüp geliştirilmesini mümkün kılmak için tasarlanmış tümleşik ve öngörülebilir bir ortamdır.
Deneme sürümünü BURADAN indirebilirsiniz.