22 Kasım 2008 Cumartesi

Operations Manager 2007 R2 Beta



Microsoft® System Center Operations Manager 2007 , uçtan uca hizmet yönetimi güçlüğünü çözüyor. System Center Operations Manager 2007 , Microsoft Windows®’ yönelik en iyi uçtan uca hizmet yönetimi bileşimini sunarak, BT ortamınız üzerinde daha fazla denetim sağlamanıza ve verimliliğinizi artırmanıza yardımcı oluyor. Operations Manager ise işletmenize değer kazandıran inisiyatifler için zamanınızı ve kaynaklarınızı uygun biçimde kullanmanıza olanak tanıyor.
Son olarak Microsoft tarafindan bu urunun R2 Beta surumu yayinlanmistir.BURADAN indirilebilir.

20 Kasım 2008 Perşembe

Windows Server 2008 R2



Microsoft tarafından server ürün ailesi için geliştirilen Windows Server 2008’in yayınlanmasının ardından Kasım ayında gelen yeni bir haber ile Windows Server 2008’in geliştirilmiş yeni sürümü konuşulmaya başlandı. Şu an pre-beta aşamasında bulunan Windows Server 2008 R2 (Release 2)'nin son halini 2010 yılında alacağı bildirildi.

Temel olarak sanallaştırma, yönetim ve web teknolojileri alanında yenilikler içerecek olan R2 ile alıştığımız Windows Server araçlarının yeni versiyonlarıyla tanışacağız.Ayrıntılı bilgi içeren ve Microsoft tarafından yayınlanan Reviewers Guide BURADAN indirilebilir.