6 Aralık 2008 Cumartesi

Hyper-V'de Kullanılabilen Microsoft Yazılımları



Microsoft tarafından yayınlanan Microsoft Server Software and Supported Virtualization Environments (KB957006) adlı makalede Hyper-V üzerinde kullanılabilecek Microsoft yazılımlarının hangi durumlarda desteklendiği bilgisi bulunmaktadır.Hyper-V geçişi planlayanlar için öncelikli olarak okunması gereken bir makaledir.BURADAN ulaşabilirsiniz.

Virtual Pc veya Virtual Server'dan Hyper-V'ye Geçiş Nasıl Yapılır?



Virtual PC veya Virtual Server üzerinde bulunan sanal makinelerinizi Hyper-V'ye taşımak artık çok kolay. Microsoft tarafından yayınlanan How To Migrate from Virtual Server or Virtual PC to Hyper-V makalesinde migrationa başlamadan önce neler yapmanız ve sonrasında nelere dikkat etmeniz gerektiği detaylı bir şekilde anlatılmaktadır.Makeleye BURADAN ulaşabilirsiniz.

Vista SP1 için Hyper-V Yönetim Araçları



Hyper-V sunucularınızı Vista SP1 iş istasyonunuzdan da yönetebilirsiniz. Bunun için Hyper-V Manager konsolunun Vista SP1 versiyonunu kurmanız yeterli. Hyper-V Manager Vista SP1 32 bit sürümünü BURADAN, 64 bit sürümünü de BURADAN indirebilirsiniz.

3 Aralık 2008 Çarşamba

Windows Server 2008 SP2 and Windows Vista SP2 (CPP)



Windows Server 2008 ve Windows Vista nın SP2 Beta sürümleri ile ilgili ayrıntılı bilgiye BURADAN ulaşabilirsiniz.

2 Aralık 2008 Salı

Windows Server 2008 Dökümanları



Windows Server 2008 ile ilgili ayrıntılı dökümanların bulunduğu Microsoft'un White Papers sayfasına BURADAN oluşabilirsiniz.